5 Kilo afvallen lukt gemakkelijk

5 kilo afvallenWil jij met succes 5 kilo afvallen? Zonder jezelf uit te hongeren? Dan is dit artikel een uitkomst voor jou. 5 Kilo afvallen is helemaal niet moeilijk als je maar wel een gezond voedingspatroon volgt.

Wat is dan een gezond voedingspatroon?

Ik zal het je allemaal stap voor stap uitleggen in dit artikel. Heb je na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Dan kun je deze altijd aan mij stellen door onderaan dit artikel even je vraag te plaatsen.

Hoe kun je het beste 5 kilo afvallen met een gezond voedingspatroon?

Nu kan ik je heel veel tips geven wat betreft 5 kilo afvallen, maar wat ik toch het belangrijkste is, is meer en vaker gezond eten!

Waarschijnlijk heb je al vele diƫten geprobeerd om af te slanken. Vele zorgen er voor dat het afslanken nooit zal gaan lukken. Dat komt namelijk omdat je vaak minder moet eten, of dat je voedingsmiddelen moet eten die je niet lekker vind.

Het is juist heel erg belangrijk om vaker en meer te eten! Zonder meer en vaker te eten word het onmogelijk om 5 kilo af te vallen. Ook al volg je een gezond voedingspatroon je zal altijd moeite blijven houden met afslanken.

Het is eigenlijk heel simpel uit te leggen. Wanneer je minder eet zal je stofwisseling LANGZAMER draaien. Ga je meer eten dan gaat je stofwisseling SNELLER draaien. Je stofwisseling merkt namelijk dat er meer eten binnenkomt, dus zal het harder voor je gaan werken.

Wanneer is het raadzaam om een maaltijd te nemen?

Zelf neem ik sinds ik fanatiek bezig ben met afslanken 6 tot zelfs 9 maaltijden per dag. Jeetje denk je nu waarschijnlijk, hoe kan je zo 5 kilo afvallen? Rustig blijven… Er is niks aan de hand.

Op de volgende tijden neem ik een maaltijd:

8:00 GM Ontbijt – 10:00 TD – 12:00 GM Middageten – 14:00 TD – 16:00 TD – 18:00 GM Avondeten – 20:00 TD – 22:00 TD.

In de ochtend neem ik dus mijn ontbijt. Om 12 uur mijn middagmaaltijd en in de avond mijn avondmaaltijd. Tussen deze maaltijden in neem ik een tussendoortje, oftewel een kleine maaltijd.

Welke voedingmiddelen horen in een gezond voedingspatroon en zorgt ervoor dat je sneller afslankt?

Eiwitten, trage koolhydraten, onverzadigde vetten, vitaminen en mineralen met deze stoffen gaan we 5 kilo afvallen. Snelle koolhydraten, verzadigde vetten en transvetten moeten we vermijden.

Eiwitten zorgen voor een snellere verbranding en voor de opbouw van ons spierweefsel. Begin je zometeen met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen dan kan je eiwitten zeer goed gebruiken!

Eiwitten zitten vooral in: eieren(zonder eigeel), pinda’s, pindakaas, haring, makreel, bruine bonen, magere kwark, eiwitpoeder.

Trage koolhydraten zorgen voor energie. Deze kun je halen uit:

Appels, kiwi’s, paprika’s, tomaten, spinazie, wortelen, komkommers, volkoren brood.

Onverzadigde vetten heb je nodig om je lichaam goed ingesmeerd te houden van binnen. Deze stoffen zitten vooral in:

Pindakaas, pinda’s, haring, makreel, eieren, zalm.

Achterop de verpakking kun je exact zien welke stoffen in het voedingsmiddel zitten.

Ga er nu meteen mee aan de slag. Volg een gezond voedingspatroon, eet vaker en meer. Neem de juiste en gezonde voedingsmiddelen en je zal 5 kilo afvallen! Gegarandeerd.

Comments are closed.