Buik afvallen dieet, werkt het?

Dieet, zoals het buik afvallen dieet bestaat eigenlijk niet. Je kunt niet met dieet plaatselijk afvallen. Ik heb jaren gestoeid met overgewicht.

Dieet was echt niet mijn oplossing. Zonder eten viel ik snel af en dan vooral op de plaatsen waar het niet nodig was. Ik verloor mijn motivatie snel en kwam dan ook heel snel weer aan. Ik bleef maar jojo├źn.

Buik afvallen dieet

Een echt dieet kunnen we het niet noemen, maar meer een leefstijl. Je moet gezond willen leven zonder overtollig vet. Pas je eet en drinkgedrag aan. In het begin van mijn reis naar een strak buik, heb ik 5 dagen van de week, zoet, zout en alles waar bloem in zit vermeden. Geen koekjes meer, maar ook geen frisdranken. Ik dronk ruim 2,5 liter water per dag. Al snel heb ik resultaat geboekt.

Mijn eigen buik afvallen dieet

Ochtendmaal: 1 kom ochtendgranen met bosbessen en yoghurt.

Lunch: 2 bruine boterhammen met light kaas, kopje groene thee zonder suiker en een appel

Avondmaal: 3 middel grote gekookte aardappelen, grote portie bloemkool of broccoli met een gebraden kipfilet lapje.

Tussendoor: Bakje fruit yoghurt, fruit en een handje vol gemengde noten

Door naast mijn buik oefeningen en 10.000 stappen per dag dit dieet te volgen ben ik 15 kilo afgevallen in 2,5 maanden. Je kunt dit dieet voor jezelf aanpassen uiteraard.

Lust je geen bloemkool, dan kan je ook courgette, champignons of prei en penen nemen bij je dagelijkse avondmaal. De 2 boterhammen mogen ook 4 zijn per dag. Het is maar net wat je eigen doel is. Ik wilde minimaal 10 kilo afvallen en dat is mij op deze manier goed gelukt.

Ontdek voor jezelf welk buik afvallen dieet voor jou haalbaar is en combineer dit met sport en beweging, je zult zien dat je resultaat boekt.

Comments are closed.