Buik afvallen tips voor de man

Het rondom je buik afvallen is voor zowel man als vrouw erg moeilijk. Training is een must. Mannen willen een mooi six pack kunnen showen.

Om dat te bereiken moet eerst het buikje eraf. Het duurt nog wel even voor de zomer er is. Dus mannen, er is genoeg tijd voor wat training. Train je buik strak en sexy!

De beste manier om afvallen rondom de buik te realiseren voor man is in drie etappes. Zo begin je met de warming up, daarna val je af en in de laatste fase train je de buik strak.

Fase 1: Warming up

In de eerste weken van je training voor een strakke buik ga je werken aan je gewoontes. Verminder bier en koffie. Kies voor water. Ga elke dag lopen, zeker 10.000 stappen. Je lichaam moet wennen aan het idee strakker worden en vet verbranden. Wissel van oefening. Wandel je vandaag? Dan moet je morgen hardlopen.

Fase 2: Afvallen buik

De man heeft evenveel moeite bij het afvallen rondom de buik als de vrouw. Alleen zijn de trainingen anders. Zwaardere handelingen zijn nodig voor een strak buik. Fase twee richt zich meer tot de buik. Het buikje moet eraf.

Dagelijks doe je alle handelingen uit fase 1 en vult deze aan met buikoefeningen. Je doet dagelijks 20 tot 25 sit ups. Kijk wat je aankunt en verhoog het niveau geleidelijk. Je zult binnen 3 tot 5 weken zes tot acht kilo verliezen en je merkt vanzelf, dat de vetten rondom de buik verzachten, dan is de tijd voor fase 3.

Fase 3: Train je strak en sexy

Nu gaan we er tegen aan. Je lichaam is er klaar voor. Net voor de zomer, heb jij je six pack. Houd je aan de oefeningen van fase 1 en 2. Het is niet de bedoeling om nu minder hard te gaan werken.

Vul de oefeningen aan met crunches. 5 x traditioneel, 5 x reverse, dus je benen optrekken tot bijna je buik en terug en 5 x de twist. De twist is dat je met je boven lichaam tot bijna je buik optrekt en dan afbuigt naar links en rechts.

De zon, strand en de zee wachten op jou. Rondom je buik afvallen is voor ieder man mogelijk, ook voor jou!

Comments are closed.