Buik afvallen tips voor de vrouw

Als vrouw denk je weleens dat rond je buik afvallen erg moeilijk is. Zwangerschap, menstruatiecyclus, bevallingen, menopauze en nog veel meer.

Allemaal omstandigheden waarin je hormonen het gemakkelijker maken om vet op te hopen.

Stress is de voornaamste reden dat je lichaam vet gaat ophopen rondom je buik. Dus gaan we stress verhelpen om te kunnen afvallen.

Tip 1: Yoga

De juiste houding en ademhaling verhelpen stress. Yoga is de manier waarmee je dit het beste kunt leren. De verschillende ademhalingsoefeningen leren je de juiste spieren aan te spannen en weer los te laten.


Je traint hiermee op een zeer natuurlijke en elegante manier je buik en uiteraard ook andere spieren. Afvallen rondom de buik is op deze manier haalbaar voor de vrouw.

Tip 2: Pilates

Wie kent het niet. Het meest elegante sportrage van de afgelopen eeuw. Deze sport richt zich vooral op het rekken van de spieren. Zo word je mooi slank en strak.

Doordat de oefeningen op eigen tempo gedaan kunnen worden, werken ze erg ontspannend. Wat een goede uitwerking heeft op de dagelijkse stress. Wil je als vrouw rond je buik afvallen? Dan isĀ  het verstandig om te starten met sport.

Tip 3: Ga zwemmen

Zwemmen is ontspannend en intensief te gelijk. Alle spieren worden direct op de juiste manier getraind. Ga 2 x in de week minimaal een uurtje zwemmen en je boekt binnen zeer korte tijd resultaat. De druk dat water uitoefent op de armen, benen en buik zorgen voor een strak lichaam.

Buik oefeningen hoeven dus niet altijd inspannend te zijn of erg zwaar. Ook op een zeer elegante manier kun je afvallen. Wij vrouwen willen geen spierbundels zijn, maar een mooi strak buikje is altijd welkom.

Laat een blubberbuik je eigenwaarde niet verlagen. Je kunt het. Ook jij hebt in korte tijd, die strakke mooie buik, waar jij altijd van gedroomd hebt.

Ook als vrouw is rond je buik afvallen eenvoudig, volg mijn tips en boek resultaat!

Comments are closed.