Kun je een strakke buik in 2 weken krijgen?

Of je een strakke buik kunt krijgen binnen twee weken hangt helemaal van jou af. Jou motivatie en inzet moeten leiden tot het gewenste resultaat. Ben je er klaar voor? Als je antwoord ja is, lees dan verder wat je moet doen.

Motiveer jezelf

Twee weken is een korte tijd. Vooral als je ook nog een beetje overgewicht hebt. We hebben geen tijd om alles apart aan te pakken. Dus moet jij beter je best doen. Geloof in jezelf en meen het als je zeg ik wil een strakker buik in twee weken.  De training is hard. Motivatie is je beste vriend!

Ochtend joggen

Sta vroeg op en ga elke ochtend een half uur hardlopen. Nog voor je ontbijt zal je vetverbrandingsproces beginnen met zijn werk. Wissel je hardlooppaden. Neem niet elke keer dezelfde weg. Af en toe een heuvel op en af werkt erg goed. Je benen, billen en buik worden samen ineens aangepakt.

Neem de trap

Het woordje lift, heb je weggestreept uit je woordenboek. De komende twee weken neem je elke trap. Ook de trappetjes langs de gracht en de wegen. Hoe vaker je de trap op en af gaat hoe sneller je de juiste spieren aanpakt.

Train je buikspieren

Vergeet zeker je sit ups niet. In de ochtend kan je wat fietsoefeningen doen in je bed en als je eruit bent doe je nog snel voor het joggen 10 sit ups.

Lig goed plat en zet je voeten goed op de grond. Laat je spieren opwarmen. Ook als je uit je werk komt doe je nog eens 10 sit ups. Verhoog dit aantal naarmate de week vordert. Een strakke buik in twee weken is niet eenvoudig.

Eet goed en drink veel

Stel een eiwitrijk menu voor de komende twee weken op. Eiwitten maken spieren en houden je vol. Ook pasta erbij is goed voor de nodige energie om te kunnen trainen.

Houd je aan de strenge regels en je hebt binnen twee weken een strakke buik. Deze tips zijn erg intensief. Wie mooi wil zijn, moet lijden. Veel succes!

Comments are closed.