Over Mij

Hoi hoi Marijke hier,

Ben jij opzoek naar een manier om eindelijk je overtollige buikvet kwijt te raken? Indien je antwoord hierop ja is raad ik je aan om deze pagina goed te lezen.

Voor het eerst ga ik namelijk mijn niet eerder vertoonde afslankverhaal aan jou onthullen. De dingen die je absoluut niet moet doen. Dingen die je wel kunt doen. Wat niet werkte en waarmee ik uiteindelijk maar liefst 12,7 kilo ben afgeslankt.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik eigenlijk al veel te dik geweest. Alleen maakte het me nooit echt uit. Totdat ik opmerkte dat mijn omgeving zich anders voor ging doen. Vriendinnen wilden niet meer met mij door de stad lopen en ik zag dat mijn man naar andere vrouwen ging kijken.

Hoe dan ook moest ik gewoon van al mijn buikvet af en minstens 10 kilo afvallen. Al snel probeerde ik verschillende diëten uit. Dïeten zoals sonja bakker, dr frank, eiwit dieet, koolhydraat arm dieet. Maar alle dieten hielpen niet bij mij.

Wanneer ik 2 weken aan de slag ging met het dieet was ik al snel niet meer gemotiveerd of kreeg ik te maken met hongerbuien. Dieten was voor mij niet de oplossing.

Zo graag wilde ik weer een normaal lichaam dat ik door ging met andere afslankmethodes.

Overdag in de middag zag ik op tv een apparaat waarmee je een strakke buik kon krijgen. De mensen vertelden dat je 6 minuten trainen gelijk staat aan 200 sit-ups. Meteen besloot ik om het apparaat te bestellen.

Dagen later kreeg ik het apparaat in huis en ging er mee aan de slag. Mijn buikspieren werden idd strakker, maar mijn buikvet verdween niet.

Na ongeveer 4 maanden had ik meer dan 15 diëten geprobeerd en was ik 180 euro kwijtgeraakt aan een zinloos buikspierapparaat.

Waarom kan ik niet 10 kilo afslanken. Waarom lukt het me niet om mijn buik strakker te krijgen. Wat doe ik dan fout. Elke dag dacht ik eraan.

Op een gegeven moment was ik zo verdrietig en boos tegelijkertijd. Dat ik besloot om even het afslanken achter wegen te laten.

Een aantal maanden verder kwam ik opeens via een advertentie op facebook op een afslankwebsite terecht. Op de site werd vertelt hoe je met het opvoeren van je stofwisseling afslankt en je buikje kwijtraakt.

Tijdens het lezen van de pagina was ik erg sceptisch. Ja hoor weer zo’n afslankmethode die tijdelijk of niet gaat werken dacht ik. Tot dat ik ervaringen las van andere. Als andere mensen kunnen afslanken met dit vreemde programma dan moet ik het ook kunnen toch?

Ik aarzelde niet en besloot om het programma te ontvangen. Direct na betaling kreeg ik toegang tot het programma. Meteen ging ik er mee aan de slag. Na een aantal dagen zag ik dat mijn kleding al wat losser ging zitten.

Na 8 weken stond ik op de weegschaal en zag ik dat ik eindelijk 12,7 kilo was afgevallen!!

Klik hier om meer te ontdekken over het programma waarmee ik 12,7 kilo was afgevallen

Hoe meer ik mezelf vandaag de dag bezig houd met het vreemde programma hoe mooier mijn lichaam word.

Wil jij ook graag kilo’s afslanken en je buikvet kwijt? Misschien is het dan ook iets voor jou.

Klik hier om meer te ontdekken over het programma waarmee ik 12,7 kilo was afgevallen

Ik hoop dat het ook bij jou helpt!

Groetjes Marijke
Klik hier om meer te ontdekken over het programma waarmee ik 12,7 kilo was afgevallen

Leave a Reply