Snel afslanken bij de benen!

Wil je ook snel afslanken bij je benen? Wie niet, nu de feestdagen voorbij zijn is afslanken weer ons doel voor het komend jaar.

Gericht afvallen is het moeilijkst. Vooral het trainen van de benen, billen en dijen brengen frustraties met zich mee. Lees verder en laat je overtuigen, dat frustraties niet nodig zijn.

Tip 1: eet en drink gezond

Wil je bij je benen afslanken, dan moet je beginnen bij je eet en drinkgedrag. Door voldoende water te drinken, gooit je lichaam alle giftige stoffen eruit en stimuleert deze je stofwisseling. Je begint vanzelf af te vallen. Gevarieerd eten en proteïne rijk voeding zorgen voor de nodige spiervorming in je lichaam, waardoor je de energie krijgt om te trainen.

Tip 2: Stappen

Lopen is gezond. Neem iedere dag minimaal 10.000 stappen. Een stappenteller is handig. Zo weet je precies hoeveel je loopt. Door het lopen stimuleer je de spieren in je benen, billen en dijen op een natuurlijke manier. Je kunt het lopen ook combineren met hardlopen. Afwisseling in beweging helpt meer, bij het behalen van je doel.

Tip 3: Train je benen

Een sportschool is niet nodig. De meeste onder ons heeft hier niet eens de tijd voor. Maar je kunt wel tijd maken voor korte intensieve oefeningen. Wat heel goed is om het afslanken bij de benen te stimuleren is de trap nemen.

Er is vast wel een trap bij jou in de buurt. Kies een deel, die je wilt beklimmen. Klim bijvoorbeeld 5 treden 10 x op en af. Je gaat meteen het verschil voelen. Combineer dit met bijvoorbeeld een heuveltje op en af. Je traint je dijen en billen ook tegelijkertijd.

Als je elke dag 10.000 stappen zet en dit combineert met 10 minuten heuveltje op en af en 10 x de trap op en af, dan is afslanken bij je benen een eitje.

Comments are closed.